Wednesday, January 20, 2010

Greek Book Announcement.


Στέφανος Δ. Τσιρίκος
Λευκάδος 18, Μαρούσι
Αθήνα, 151 26, ΕΛΛΑΣ

Τηλ: 210-6198837

Κιν: 694-2648446

sdtsirikos@yahoo.com

www.live-the-truth.com
http://spiritualandmetaphysicalinquiry.blogspot.com/
http://www.spiritualandmetaphysicalinquiry.com/


Η Εισαγωγή στην Μεταφυσική είναι μία εμπνευσμένη προσπάθεια του Στέφανου Τσιρίκου να εξηγήσει τον λόγο, τους μηχανισμούς και την σκοπιμότητα της Δημιουργίας. Αποτελεί εισαγωγή σε μια κοσμοθεωρία, η οποία χρησιμοποιεί τον άνθρωπο ως σημείο αναφοράς και ανάλυσης. Το μήνυμα του είναι καθαρά απελευθερωτικό από τα δεσμά του φόβου πού καταδυναστεύουν τον άνθρωπο και αποσκοπεί στην ενδυνάμωση και βελτίωση του, με κατάλληλη χρήση της ελεύθερης βούλησης και της βιωματικής εμπειρίας. Αποτελείται από πέντε βιβλία, εκ των οποίων το πρώτο περιγράφει την δημιουργία σύμφωνα με το προοπτικό της Ενέργειας, ως βασικού δομικού υλικού. Η τετραλογία που το ακολουθεί εξετάζει «ό,τι υπάρχει» σύμφωνα με συγκεκριμένα προοπτικά που βασίζονται αντίστοιχα στην Ύλη, το Συναίσθημα, την Συνειδητότητα και το Πνεύμα.

Ένα Βιβλίο της «Πνευματικής και Μεταφυσικής Αναζήτησης»

"Spiritual and Metaphysical Inquiry"


Τίτλος : Ποιος ή τι είμαι;

Υπότιτλος: Η Ενέργεια ως μέσο κατασκευής του Κόσμου!

Συγγραφή: Stefan D. Tsirikos C 2007
Μετάφραση: Στέφανος Δ. Τσιρίκος C 2009
Επιμέλεια: Στέφανος Δ. Τσιρίκος
Εξώφυλλο: Julie Bartolotta
ISBN Ελληνική Έκδοση: 978-960-98686-0-0


Το πρώτο βιβλίο με τίτλο «Ποιος ή τι είμαι;» και υπότιτλο «Η Ενέργεια ως μέσο κατασκευής του Κόσμου», αποτελεί την εννοιολογική βάση των επομένων τεσσάρων. Εξετάζεται η έννοια του Ορθολογισμού και της Επιστημονικής Μεθοδολογίας. Αναφέρεται στην ανάγκη διατήρησης της Ελεύθερης διανόησης και στην αποφυγή Δογματικής τοποθέτησης. Δίδει τον ορισμό και εξηγεί την έννοια της Μεταφυσικής. Ακολουθεί μία εννοιολογική περιγραφή της Ενέργειας και του Ηλεκτρομαγνητικού φάσματος, ως εργαλείου αναφοράς της. Παρουσιάζεται αναλυτικά το μοντέλο των τεσσάρων Υπαρξιακών Υποστάσεων και τονίζεται η σπουδαιότητα του για την κατανόηση όλων των Φυσικών και Μεταφυσικών φαινομένων, τα οποία εμπλουτίζουν την Βιωματική μας εμπειρία. Παρουσιάζεται το μοντέλο των τεσσάρων Προοπτικών Πραγματικότητας, που διαμορφώνει απάντηση στο ερώτημα «Ποιος είμαι;» Τελικά, ο συγγραφέας εξετάζει την έννοια των εξωγήινων.

Όλα τα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα! Απαγορεύεται η με οποιοδήποτε τρόπο αναπαραγωγή μέρους ή όλης της έκδοσης χωρίς την έγγραφη άδεια του συγγραφέως.
.
..
.......................................ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
.
Θα ήθελα να προσκαλέσω όλους εσας που ενδιαφέρεστε για τα θέματα που αναφέροντε σ' αυτό το blog, να γίνετε μέλη στην ομάδα των αναζητητών (Inquirer section) (Επάνω δεξιά πλευρά του blog). Τα σχόλια σας στα συγκεκριμένα θέματα που έχουν αναρτηθεί είναι πολύτιμα και θα τα διαβάσω προσεκτικά όπως θα κάνουν και οι υπόλοιποι αναζητητές που συμμετέχουν στο blog. Οι προσωπικές γνώμες είναι πολύ σημαντικές και αποσκοπούν στην διαμόρφωση μιας βαθύτερης κατανόησης των πνευματικών και μεταφυσικών θεμάτων που παρουσιάζοντε.
.
Απλά, επιλέξτε το συγκεκριμένο θέμα που σας ενδιαφέρει από το "Blog Archive" (δεξιά πλευρά του blog), δείτε το video, διαβάστε τα σχετικά σχόλια και γράψτε το δικό σας στην Αγγλική ή στην Ελληνική. Τελικά θα επιτύχουμε μια έντονη ανταλλαγή ιδεών. Το blog της Πνευματικής και Μεταφυσικής Αναζήτησης θα είναι τόσο επιτυχές όσο περισσότερο συζητηθούν οι αναρτηθήσες τοποθετήσεις, συνεισφέροντας στον διαμόρφωση ένος ολοκληρωμένου προοπτικού Συλλογικής Συνειδητότητας. Παρακαλώ μην διστάσετε να πληροφορήσετε φίλους σας με παρόμοια ενδιαφέροντα για την ευκαιρία. Σας ευχαριστώ θερμά για την συμμετοχή σας.
..
.
.............................................Στέφανος Δ. Τσιρίκος
.....................Πνευματική και Μεταφυσική Αναζήτηση
.
.

No comments:

Post a Comment